Thursday, August 11, 2011

# Luahan hati ecececeh #

Assalamualaikum all :)
having a long absent lately...
Miss my family n wanna go home badly..

:(
Ummi tunggu akak balik k, kite same2 gotong-royong masak2 n kemas umah hehehe.. Minggu ni agak bz cikit kene buat synthesis... it is all about my master study.. Susah pun kene teruskan jugak.. Xtau nape aku terpk nk sambung master. Bile pk balik rase cm nyesal pulak, tp tah la.. Disebabkan da sambung nh kene buat yg terbaiklah sbb untuk org yg x seberape pandai cm aku nh it is so hard and difficult to catch up all things n thing like a pro.. Hopefully i can handle it.. Amin.. 

OK da nk dekat2 raye nh rase cm makin hari makin kurang je duit.. wahh macam2 bende pulak yg aku rase nk beli.. Ottoke?? 
Hurm buat2 cool jela bile kuar shoping ngn kawn2, diorg balik ngn beg2 plastik aku?? hahaha lenggang kangkung jela.. 
Memang la aku keje jd RA, gaji dye RM700..
Memang cukup2 jela.. Skunk duit sewe da nek bulan2 bayar RM200, duit makan lagi, topup, minyak, bg parents, hurm still memng cukup2 la.. hahaa sabojela..
Nk mintak my parents?? memng x la.. segan nk mintak sbb mmg da byk da diorg belanje'n duit tuk aku... so is my turn 2 pay back.. kan3?

Xsabar nk abis kan belaja nh.. Nk keje pulak.. pas2 nk kawen hahahha
kawen...kawen..kawen..
my housemate da pening da ngn aku sbb asik dok ckp nak kawen jek..
Alah bukan gatal atau mengenyam ape.. i just want the relationship 2 be HALAL di sisi agama.. Lame da berkawan ape salahnye aku pk pasal nh.. Cume skunk masing2 mmg tgh menyimpan duit la.. I don't want 2 pressure him or myself but kite kene la rancang awal2..kan3.. hahaha 4 sure my mom x bg sbb x keje lg so kumpul duit dlu.. bile sume da lengkap i will get married soon.. Insya allah..
Pray 4 us k..

hehe panjang pulak celotehnye..
hehe thanks alot 4 reading..
ok gotto sleep all esok nk sahur..
Hepi sahur n slamat berpuase sume..
bbye :)
Assalam..



" Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important things is not to stop questioning - Albert Einstein "

4 comments:

AIEN NOT ALIEN said...

alololo...sweetnya entri mu ada..

semoga duit banyak cepat2 nanti boleh kawen cepat2...boleh aku dengan aizan datang....hihi..

selamat berpuasa ada..teringat saat2 ko jadi roomate angkat aizan merangkap jiran angkat aku..hehe..

IzZa NaDiAh AbAs said...

bgusnye even gaji x banyak tp u still give ur parents.. :) so proud of u beb.. aku pon nk kawen je kalau la boleh..huhuhu... mals nk couple2 da... goodluck k..chaiyok2 rajen2 sket buat master tu! muaaahhh! lots of love! :)

nur syuhada said...

aien: heheh amin3.. insya allah kite tggu bile masenye k... slamat pose gak.. wahh teringat bbuke ngn kak sha sume waaaaa rindunyeee :( aku insan yg suke merempat haha

nur syuhada said...

izza: huhu alah sbb da niat izza mmg nk bg bile dpt gaji.. xpela sikit pon sikitla kene latih dirikan? yup i will pray 4 u cpt2 kawen gak hehe

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Pages